Menu Sluiten

Ons team

Op zoek naar een huurwoning of juist van plan om een woning in de randstad te gaan verhuren? Bij Rent a Stone bent u aan het juiste adres!

Maak kennis met de verhuurmakelaars van Rent a Stone. Het is immers wel zo prettig om een gezicht te hebben bij uw contactpersoon binnen onze organisatie. Ons verhuurteam bestaat uit deskundige, ervaren en zeer enthousiaste teamplayers. Onze verhuurmakelaars staan garant voor een full service dienstverlening en zijn specialist in het verhuren van woonruimte. Dankzij ons kleine daadkrachtige team heeft u te maken met korte lijntjes, waardoor snel schakelen vanzelfsprekend is.

De bemiddeling inzake huur en verhuur is voor ons telkens weer een leuke uitdaging. Onze kracht zit hem in de persoonlijke aandacht, het enthousiasme, de flexibiliteit en de tijd die wij nemen voor onze klanten. Wij verhuren, regelen en ontzorgen! U weet precies waar u aan toe bent, geen verrassingen of kleine lettertjes, gewoon helder en transparant. Ervaar zelf het verschil van onze dienstverlening tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek of tijdens een bezichtiging. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Rent a Stone is 24 uur per dag online bereikbaar via onze website www.rentastone.nl of per e-mail: info@rentastone.nl. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 085-4884787.

Hidde Luzac

Ik ben Hidde Luzac en ik help je graag bij het vinden van je nieuwe woning!

Voordat ik bij Rent a Stone kwam heb ik vooral in Utrecht in de makelaardij en aannemerij gewerkt. Tevens heb ik een vastgoed gerelateerde studie in Utrecht afgerond waar destijds mijn affiniteit met vastgoed begonnen is. Bij het vinden van uw nieuwe woning staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Het belangrijkste is het vinden van een nieuwe woning door een prettige en goede service.

Hopelijk tot snel!

Sylvia den Boer​

Mijn naam is Sylvia den Boer en ik sta graag voor je klaar om je te helpen met het vinden van een passende huurwoning of je te helpen met het verhuren van je woning. Regelen en ontzorgen is mijn passie. Sinds 2005 ben ik werkzaam in het vastgoed en nu werk ik met veel plezier als Verhuurmakelaar bij Rent a Stone. Mijn werkzaamheden bestaan uit het zorg dragen van het verhuurproces vanaf het moment dat de woning op de markt komt tot en met het moment van de sleuteloverdracht. Met enthousiasme en gedrevenheid probeer ik voor woningzoekenden een nieuw thuis te creëren en voor woningeigenaren hun woning op een effectieve manier te verhuren. Het persoonlijk contact met onze klanten vind ik heel belangrijk. De diversiteit van de woningen en de diversiteit van onze doelgroepen huurders/ verhuurders, van jong tot oud, maken het werk voor mij afwisselend en uitdagend. Hopelijk mag ik jou snel verwelkomen bij Rent a Stone.

Evelien de Vos

Mijn naam is Evelien de Vos en met veel enthousiasme sta ik graag voor u klaar met de verhuur van uw woning of met het vinden van uw nieuwe thuis. Wat vind ik leuk aan mijn vak? Geen dag is hetzelfde, iedere dag weer een nieuwe uitdaging. Bezichtigingen met potentiële huurders, woningen online zetten en leuke content verzamelen voor onze socialmedia kanalen. Het persoonlijke contact en de uitdaging die daaruit voort komen maken het werk afwisselend en leuk. Het allerleukste is de lach op het gezicht van de nieuwe huurders die ik krijg tijdens het overhandigen van de sleutels van hun nieuwe woning!

Rosanne Hendriksen

Mijn naam is Rosanne Hendriksen en ik ben voornamelijk actief in de mooie stad Rotterdam! Met mijn grote passie voor vastgoed en mijn ervaring en netwerk in dit vak, ken ik Rotterdam als de beste en weet ik voor verhuurders snel de perfecte kandidaat te vinden! Woningzoekers help ik met veel enthousiasme hun droomwoning te vinden met als resultaat een blij gezicht tijdens de sleutel overdacht van hun nieuwe thuis!

Rent a Stone doet Corona-veilige bezichtigingen. Bekijk hier onze maatregelen.