Uw woning verhuren

Bent u van plan om uw woning in de Randstad te gaan verhuren? Rent a Stone komt graag in contact met particulieren, makelaars, vastgoedbeleggers, woningcorporaties en bemiddelaars. Als professionele verhuurmakelaar zijn wij de ideale partner voor de verhuur van uw woning(en). 

Rent a Stone is gespecialiseerd in de bemiddeling bij verhuur en aanhuur van woningen. Ook voor tijdelijke verhuur kunt u bij ons terecht.

Het ontzorgen van onze klanten is onze prioriteit. Daarom nemen wij al het werk rondom uw woning uit handen door deze op een goede manier te presenteren op diverse internetsites zoalsFunda en Pararius.

Bezichtigingen en open huizen verzorgen wij tot in de puntjes. De gegadigden worden door middel van Huurcheck gecheckt. Huurcheck is AVG-proof en fraudebestendig.

Rent a Stone maakt voor u de huurovereenkomst op namens de laatste versie van het ROZ model. Ook regelen wij de ondertekening en doen voor u de sleuteloverdracht met de daarbij behorende opnameformulier met fotoreportage.

Neemcontactmet ons op voor meer informatie. U bent ook altijd hartelijk welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.