Uw woning verhuren in de RandstadVerhuren

Bent u van plan om uw woning in de Randstad te gaan verhuren? Rent a Stone komt graag in contact met particulieren, makelaars, vastgoedbeleggers, woningcorporaties en bemiddelaars. Als professionele verhuurmakelaar zijn wij de ideale partner voor de verhuur van uw woning(en). 

Rent a Stone is gespecialiseerd in de bemiddeling bij verhuur en aanhuur van woningen. Ook voor tijdelijke verhuur (u gaat bijvoorbeeld voor een periode van 1 tot 5 jaar naar het buitenland) kunt u bij ons terecht.

Het ontzorgen van onze klanten is onze prioriteit. Daarom nemen wij al het werk rondom uw woning uit handen door deze op een goede manier te presenteren op diverse internetsites zoals Funda, Pararius, Huislijn, Huurwoningen en Rentastone.nl. Daarnaast zijn wij actief op Social Media. Hierdoor profiteren wij maximaal van de mogelijkheden die Facebook, Instagram en LinkedIn ons tegenwoordig bieden.

Bezichtigingen en open huizen verzorgen wij tot in de puntjes. De gegadigden worden door middel van Huurcheck gecheckt. Huurcheck is AVG-proof en fraudebestendig (inloggen met DigiD). 

Rent a Stone maakt voor u de huurovereenkomst op namens de laatste versie van het ROZ model. Ook regelen wij de afspraak voor de ondertekening en doen voor u de Check-In met de daarbij behorende opnameformulier met fotoreportage.

Mocht u het beheer van uw woning ook willen uitbesteden, dan kunnen wij dat uiteraard ook voor u verzorgen.

Neem contact met ons op voor meer informatie. U bent ook altijd hartelijk welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.