Rent a Stone B.V.Ons team

Op zoek naar een huurwoning of juist van plan om een woning in de randstad te gaan verhuren? Bij Rent a Stone bent u aan het juiste adres!

Maak kennis met de verhuurmakelaars van Rent a Stone. Het is immers wel zo prettig om een gezicht te hebben bij uw contactpersoon binnen onze organisatie. Ons verhuurteam bestaat uit deskundige, ervaren en zeer enthousiaste teamplayers. Onze verhuurmakelaars staan garant voor een full service dienstverlening en zijn specialist in het verhuren van woonruimte. Dankzij ons kleine daadkrachtige team heeft u te maken met korte lijntjes, waardoor snel schakelen vanzelfsprekend is.

De bemiddeling inzake huur en verhuur is voor ons telkens weer een leuke uitdaging. Onze kracht zit hem in de persoonlijke aandacht, het enthousiasme, de flexibiliteit en de tijd die wij nemen voor onze klanten. Wij verhuren, regelen en ontzorgen! U weet precies waar u aan toe bent, geen verrassingen of kleine lettertjes, gewoon helder en transparant. Ervaar zelf het verschil van onze dienstverlening tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek of tijdens een bezichtiging. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Rent a Stone is 24 uur per dag online bereikbaar via onze website www.rentastone.nl of per e-mail: info@rentastone.nl. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op +31 (0) 85-4884787

Onze medewerkers

Evelien

Mijn naam is Evelien en met veel enthousiasme sta ik graag voor u klaar met de verhuur van uw woning of met het vinden van uw nieuwe thuis. Wat vind ik leuk aan mijn vak? Geen dag is hetzelfde, iedere dag weer een nieuwe uitdaging. Bezichtigingen met potentiële huurders, woningen online zetten. Het persoonlijke contact en de uitdaging die daaruit voort komen maken het werk afwisselend en leuk. Het allerleukste is de lach op het gezicht van de nieuwe huurders die ik krijg tijdens het overhandigen van de sleutels van hun nieuwe woning!

Rosanne

Mijn naam is Rosanne en ik ben voornamelijk actief in de mooie stad Rotterdam! Met mijn grote passie voor vastgoed en mijn ervaring en netwerk in dit vak, ken ik Rotterdam als de beste en weet ik voor verhuurders snel de perfecte kandidaat te vinden! Woningzoekers help ik met veel enthousiasme hun droomwoning te vinden met als resultaat een blij gezicht tijdens de sleutel overdacht van hun nieuwe thuis!

Femke

Hallo allemaal, mijn naam is Femke en ik ben sinds enkele jaren af en aan actief in de verhuur. Het contact met potentiële huurders is hierbij het leukste dat er is! Vele huurders zijn vaak al enige tijd op zoek voordat ze iets geschikts tegenkomen en zijn dan ook onwijs blij als wij ze aan een leuke woning kunnen helpen! Iedere dag is anders en dat maakt dit werk ook onwijs divers en uitdagend. Neem gerust contact met ons op om te zien of wij je verder kunnen helpen met jouw zoektocht.